Ik hou van Holland

Wat een mooie lentedag gisteren: zonnig en 23 graden. Voor het eerst dit jaar
met een troep meiden en jongens naar het park gegaan. Nou we waren niet de enige! Behoorlijk druk, geen ruimte om te frisbieën.
Maar dat het vetgezellig was kun je wel zien op de leuke foto’s die we met onze mobieltjes hebben gemaakt en intussen op facebook gezet. Er waren ook veel mensen die een ghettoblaster of een I Pod docking station bij zich hadden gelukkig. Pissen was wel een probleem, maar dat deden we in de Singel , de bosjes of tussen de geparkeerde auto’s. Las op het nieuws op internet dat Barbie van Oh Oh Tirol zaterdagnacht in de Haagse binnenstad na een ruzie van een of andere kade in het water is gesprongen. Zelfs de hulpdiensten waren uitgerukt om haar te redden, maar ze was alweer op het droge. Lache, joh! Eerder van de week was Tijgertje ook al in het nieuws nadat ze samen met haar moeder was betrapt op het stelen van kleding uit een winkel. Dus ik kan me heel goed voorstellen dat Barbie het water insprong: om ook wat publiciteit te krijgen.
Zou ik ook gedaan hebben.

17gray-img-articleLargetekening Anders Nilsen

Toen we weggingen hebben we de plastic bekertjes, de blikjes, de flessen en de pizzadozen op het gras achtergelaten. Er stonden wel van die gemeentelijke vuilnisbakken maar die waren vol en die halflege op zo’n honderd meter vonden we te ver lopen. En om die troep dat hele stuk mee naar huis te sjouwen: dat doet toch niemand? Dat er ratten en ander gedierte op afkomt dat is onze verantwoordelijkheid niet hoor.  Ech niet! Laat de gemeentereiniging het maar opruimen, daar betalen we toch belasting voor?
Nee we zijn naar huis gegaan, om verder te drinken op het balkon. Omdat we de CD-speler daar eerst niet goed konden horen, hebben we de volumeknop flink harder gedraaid. Die vervelende buurman die daar steeds over klaagt moet eens ophouden. Is hij nooit jong geweest dan? Bij de drogist had hij allang watjes kunnen kopen.
Zag net op het journaal dat een Nederlands oorlogschip een stel Somalische piraten heeft doodgeschoten!!!
Trouwens hebben jullie gisteren ook naar Ik Hou Van Holland gekeken? Dat was  met 2, 5 miljoen kijkers weer het best bekeken tv-programma! Vet!                                                   Als het weer mooi weer is gaan we weer naar het park. Dat is echt de plees to be!  Alleen  nemen we dan wel van die handige wegwerpbarbecues mee!  Barbecuen verbroedert, is jullie dat ook opgevallen? Soms sta je er met wildvreemden omheen. Had vannacht een droom: met 16 miljoen mensen rond de barbecue. Mooi hè?

R

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s